Urnen As Sierraad

Urnen als persoonlijk laatste aandenken en herinnering

Hoeveel as past er in een urn?

U kunt ervoor kiezen om de totale hoeveelheid as in de urn te plaatsen. Ook is het mogelijk om een deel van de as in de urn te doen, een deel uit te strooien of te verdelen over meerdere mini urnen en/of assieraden. Afhankelijk van het model urn kan de as in de asbus blijven of dient een aszak gebruikt te worden (wanneer de urn te klein is voor de asbus). Ook wordt er veelal een deel apart gehouden voor het geval dat de urn kapot gaat of het assieraad kwijt raakt. Let goed op de inhoud van de urn en de hoeveelheid as.

De hoeveelheid as wat vrij komt na de crematie is gemiddeld 3 á 3,5 liter bij een volwassene. Wij vermelden bij elk artikel wat de inhoud is.

 

 

Klik hier voor onze urnen

Bijzondere URNEN

 

Urnenassieraad.nl biedt informatie over urnen en assieraden.

De urnenwinkel is eenvoudig in gebruik. De prijzen zijn scherp dankzij een onafhankelijke inkoop en materiaalkennis.

In het assortiment urnen vindt u sierurnen gemaakt uit verschillende materialen zoals natuursteen (marmer en graniet), keramiek, glas, roest vrij staal (RVS), messing, brons, glas, kunstof, hout en niet te vergeten biologisch afbreekbare materialen. Naast een urn kunt u ook kiezen voor een mini urn waarin een deel van de as bewaard kan worden om bijvoorbeeld bij verschillende nabestaanden op een huisaltaar een mooie plekje te krijgen. Tevens bieden wij duo urnen aan.

Naast het bewaren van as in een urn of het verstrooien van as kunt ook een deel van de as in een assieraad bewaren.