Urnen As Sierraad

Urnen als persoonlijk laatste aandenken en herinnering

Vooraf
Het vullen van een urn vereist een zekere mate van nauwkeurigheid. U bent vrij om te kiezen of u de urn zelf wilt vullen of dit te laten doen door bijvoorbeeld:

Uw uitvaartbegeleider of uitvaartverzorger
U kunt ten alle tijden overleggen met uw uitvaartbegeleider of het mogelijk is dat zij dit voor doen. Hier zijn weliswaar veelal kosten aan verbonden.

Het crematorium
U kunt contact opnemen met uw crematorium om te overleggen of zij de urn willen vullen. Ook hier zijn meestal kosten aan verbonden.

URNWINKEL.
Natuurlijk kunt u met ons een afspraak maken in de winkel om de urn te vullen.

Afhankelijk van het model kunt u bij het crematorium aangeven of u een asbus of aszak wilt ontvangen. Controleer de urn op beschadigingen voordat u deze vult en/of lijmt.

Vullen
Zorg ervoor dat u de urn op een voldoende groot vel papier en een vlakke ondergrond vult, zodat de overtollige as gemakkelijk bij elkaar geveegd kan worden. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een platte kwast. In ons assortiment zijn er urnen met schroefdop, deksel en afdekplaatje, die verlijmd kunnen worden. Vooral als u de urn buiten plaatst raden wij u aan deze te verlijmen of te kitten (Sikaflex).

Tot slot
Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadigingen die voortkomen uit het vullen en het verlijmen. Wanneer u vragen heeft over het vullen of lijmen, neemt u dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren. Wanneer u de urn liever zelf niet vult, kunt u dit natuurlijk overlaten aan het crematorium of uw uitvaartverzorger.

 

Klik hier voor onze urnen

Bijzondere URNEN

 

Urnenassieraad.nl biedt informatie over urnen en assieraden.

De urnenwinkel is eenvoudig in gebruik. De prijzen zijn scherp dankzij een onafhankelijke inkoop en materiaalkennis.

In het assortiment urnen vindt u sierurnen gemaakt uit verschillende materialen zoals natuursteen (marmer en graniet), keramiek, glas, roest vrij staal (RVS), messing, brons, glas, kunstof, hout en niet te vergeten biologisch afbreekbare materialen. Naast een urn kunt u ook kiezen voor een mini urn waarin een deel van de as bewaard kan worden om bijvoorbeeld bij verschillende nabestaanden op een huisaltaar een mooie plekje te krijgen. Tevens bieden wij duo urnen aan.

Naast het bewaren van as in een urn of het verstrooien van as kunt ook een deel van de as in een assieraad bewaren.